Denne nettsiden er ikke oppdatert. Oppdatert informasjon finner dere på følgende link: https://www.siv.no/om-oss/sykehusutbygging-tonsbergprosjektet

Vatnan går Nye Veier

Når forprosjektet er vel i havn før årsskiftet, forlater Johan Arnt Vatnan TP. Han går inn i statsselskapet Nye Veier, som prosjektdirektør for E6-utbyggingen i Trøndelag.

– Beslutningen har ikke vært enkel. Tønsbergprosjektet er uhyre interessant, og jeg kommer til å savne både det og gode kolleger. Heldigvis er det mange måneder til overgangen. Nå er det full innsats for et best mulig forprosjekt, i tråd med våre ambisiøse mål og nye gjennomføringsmetodikk, sier Vatnan, som også slutter som direktør i Metier Trondheim.

– Jeg har respekt for valget Johan Arnt har gjort og ønsker ham lykke til. Samtidig er jeg svært glad for at han fullfører hele forprosjektfasen. Det kommer han til å gjøre på en utmerket måte, sier TPs prosjektstyreleder, Jostein Todal.

Todal legger likevel ikke skjul på at han gjerne skulle hatt med Vatnan videre, men er sikker på å finne en fullgod erstatter.

– Tønsbergprosjektet har mange svært dyktige medarbeidere. Disse forventer å få en dyktig leder som sammen med dem kan nå prosjektets høye målsettinger.

– Vi er allerede godt i gang med å forberede rekrutteringsprosessen. Vi kommer til å legge lista høyt, slik vi alltid gjør når vi rekrutterer til TP, sier Todal.

Todal_red
Jostein Todal – prosjektstyreleder

 

2018-04-19T08:37:27+00:00